I.v.m. drukte kunnen momenteel geen nieuwe afspraken gemaakt worden

Direct contact?

085 00 434 75
info@energieplan.nl

Kantoortijden

maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
zaterdag & zondag gesloten

Verduurzamingsadvies op drie manieren

Optie 1  Gratis online quickscan

Onze adviseur kijkt op basis van een korte vragenlijst met u in combinatie met de kadastrale data die bekend is over uw woning de huidige staat van uw woning in combinatie met de huidige energielabel. Hierdoor wordt er een globaal adviesrapport gegeven en krijgt u inzicht in een aantal opties die u kunt overwegen. Wilt u een meer uitgebreide verduurzamingsadvies, dan kunt u voor € 399 een uitgebreide verduurzamingscheck aanvragen.

Optie 2  Uitgebreid verduurzamingscheck: € 399

Bij een uitgebreid verduurzamings­check komt onze onafhankelijke verduurzamings­specialist bij u thuis op bezoek. Aan de hand van verschillende controles en metingen wordt zaken zoals o.a. de isolatie en het verbruik van uw woning gemeten. U krijgt niet alleen inzicht in de huidige staat, maar ook inzicht in de meest rendabele oplossingen die u kunt overwegen om u woning te verduurzamen. Zo pakt u het project bij de bron aan, en krijgt u inzicht in de gevolgen die dit heeft op de energie­label en de waarde van uw woning.

Optie 3  Uitgebreid zakelijk verduurzamingscheck: € 599*

Zakelijk is een uitgebreid verduurzamings­check bijzonder interessant. Er zijn wellicht milieuwetten van toepassing op uw pand, zijn er misschien subsidies mogelijk voor verduurzaming en moet uw pand voorzien zijn van een energielabel. Onze onafhankelijke verduurzamings­specialist komt bij u op locatie en voor een inventarisatie. Vervolgens kunnen wij samen met u de mogelijkheden bespreken. Hierbij gaan wij uit van een duurzame samenwerking. * exclusief BTW

Duurzaam zonder zorgen:
volledige installatie via EnergiePlan

Aan de hand van het vrijblijvend verduur­zamingsadvies kan EnergiePlan uw woning verduurzamen.
Onze specialisten kunnen u volledig ontzorgen met als doel uw uiteindelijke energielasten zo laag mogelijk te krijgen. Op basis van ons onafhankelijk advies kunnen wij in samenwerking met onze partners en installateurs, u van financiering tot installatie volledig ontzorgen.

Meer informatie?