I.v.m. drukte kunnen momenteel geen nieuwe afspraken gemaakt worden

Financieel

Direct contact?

085 00 434 75
info@energieplan.nl

Kantoortijden

maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
zaterdag & zondag gesloten

Financiering

Nadat onze specialist klaar is met de inventarisatie van uw woning ontvant u een advies­rapport. In dit rapport staat precies wat de huidige staat is van uw woning, de maat­regelen die u kunt treffen om dit te verbeteren, het beoogde rendement en de kosten. Hierna bepaalt u wat u wilt en door wie u dit wilt laten doen.

Een investering in uw woning op het gebied van verduur­zamen zal zich vaak op termijn terug­verdienen. Enerzijds zult u minder energie verbruiken waardoor de kosten zullen dalen, anderzijds zal de waarde van uw woning toenemen. Om de energie­besparende maatregelen te financieren bestaan er meerdere mogelijkheden. Dit kan uiteraard volledig door uzelf worden betaald, maar dit kan ook worden gefinancierd door bijvoorbeeld het afsluiten van een lening via een nieuwe of bestaande hypotheek. Daarnaast zijn er vaak verschillende subsidies van de overheid waar u aanspraak op kunt doen. De overheid wil verduurzamen van woningen stimuleren. Waardoor u niet alles hoeft te betalen.

EnergiePlan kan u naast het verrichten van de werk­zaamheden ook ondersteunen bij de aanvraag van subsidies en de financiering. Zo is het bij sommige hypotheek­verstrekkers mogelijk om bij een verbouwing met energie­besparende maatregelen extra leen­capaciteit mee te financieren in de hypotheek. Waardoor het mogelijk wordt om zelfs meer dan 100% van de woningwaarde te lenen. In samenwerking met onze partners van AdviesUnie kunnen wij u helpen een duidelijk beeld te krijgen van de kosten en mogelijkheden met betrekking tot een financiering van de energie­besparende maatregelen.