I.v.m. drukte kunnen momenteel geen nieuwe afspraken gemaakt worden

Direct contact?

085 00 434 75
info@energieplan.nl

Kantoortijden

maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
zaterdag & zondag gesloten

Voordelig energiecontract

Vergelijk wat u kunt besparen op maandbasis tegen de kosten die u daar momenteel voor betaalt. Dynamische prijs, maandelijks opzegbaar.
Bespaar eenvoudig op uw energiekosten

Besparen door over te stappen

Wilt u overstappen? Wat fijn dat u bij ons klant wilt worden. Bij EnergiePlan begrijpen wij dat het kiezen van een andere energieleverancier best lastig kan zijn. Daarom is EnergiePlan er voor u, wij helpen u bij het vinden van de beste leverancier.

Veel Energieleveranciers stunten jaarlijks met eenmalige vergoedingen waarna u voor een lange tijd vastzit aan hoge tarieven. Zo doen we het bij EnergiePlan niet. Wij handelen namelijk direct op de energiebeurs en dat is in uw voordeel.

  • Wij kopen energie in op de energiebeurs en factureren dit tegen inkoopkosten direct door. Op dezelfde manier bieden we ook producenten van duurzame energie direct toegang tot de energiebeurs.
  • De inkoopkosten die wij doorberekenen zijn een stuk voordeliger dan "normale" tarieven zonder ergens aan vast te zitten.
  • Alle stroom die we leveren is 100% duurzaam en bij dit aanbod afkomstig uit Nederlandse Zonnestroom.

Snel uw energiecontract laten checken?

Wilt u dat ik naar uw energiecontract kijk, maar heeft u geen zin om te mailen of bellen? Stuur gerust een Whatsappje. U krijgt dan direct een antwoord.