I.v.m. drukte kunnen momenteel geen nieuwe afspraken gemaakt worden

Direct contact?

085 00 434 75
info@energieplan.nl

Kantoortijden

maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
zaterdag & zondag gesloten

Onze werkwijze

Energieplan helpt u duurzame doelen inzichtelijk te maken en te realiseren, door strategisch gebruik te maken van regelingen en subsidies. U bespaart hierbij geld en tijd. Wilt u direct geld besparen? Met een goed energiecontract kan dat meteen!

Vrijblijvend gesprek

Aan de hand van een vrijblijvend gesprek inventariseert onze specialist de huidige situatie van de woning. Op basis van een aantal check­lists en metingen wordt uw woning op basis van o.a. verwarming, verlichting en isolatie vastgesteld. U krijgt direct een inschatting van oplossingen die het hoogste rendement voor u woning zullen hebben.

Adviesrapport

De inventarisatie wordt verder uitgewerkt in een volwaardig energierapport. Hierin staan alle metingen die onze specialist heeft verricht, en de aanbevelingen die we hebben gedaan. Het beoogde rendement wat door middel van de aanpassingen zal kunnen worden behaald worden in details uitgewerkt. Tot slot staat er in het rapport een overzicht van het financiële plaatje met betrekking tot subsidies en hoe u de rest zou kunnen financieren.

Maak een afspraak met onze adviseur

Volledige ontzorging

Indien u het adviesrapport door EnergiePlan wenst uit te laten voeren dan nemen wij u al het werk uit handen. Wij ontzorgen u niet alleen bij de aanvraag van de subsidies, installatie en onderhoud, maar kunnen u ook helpen bij de financiering. Zo bouwen wij naast duurzame oplossingen, ook op een duurzame relatie met onze klanten.

Installatie

Voorafgaand aan de installatie wordt u persoonlijk door de planning geleid. Zo heeft u altijd tijdens het hele traject één vast aanspreekpunt waar u terecht kunt voor al uw vragen. Na de oplevering van de installatie wordt gecontroleerd of alle systemen functioneren. Om de kwaliteit van de systemen te kunnen waarborgen, kunnen wij u ook ontzorgen bij de periodieke controles en het onderhoud van de installaties.

Veendam, 7 januari 2021