I.v.m. drukte kunnen momenteel geen nieuwe afspraken gemaakt worden

Direct contact?

085 00 434 75
info@energieplan.nl

Kantoortijden

maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
zaterdag & zondag gesloten

Een klacht bij Energieplan? Dan lossen wij het op!

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen en staan altijd voor u klaar. Toch kan het gebeuren dat u zich niet goed geholpen voelt, of dat iets anders is gegaan dan u had verwacht. Wij horen dan graag van u wat er is misgegaan, dan lossen wij het probleem samen op. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

1. U heeft een klacht?

Wij willen graag dat u als klant tevreden bent. Daarom doen wij er alles aan om uw klacht op een goede en snelle manier op te lossen. Wij hebben als doel om binnen 2 werkdagen uw klacht in behandeling te nemen en tot een passende oplossing te komen. Zo nodig zullen wij telefonisch of via e-mail contact met u opnemen om uw klacht te bespreken.

Wij registeren alle klachten die bij ons binnenkomen met als doel om onze organisatie en processen te blijven verbeteren.

2. Waar kunt u uw klacht naartoe sturen?

Om uw klacht op een goede en snelle manier af te handelen, vragen wij u vriendelijk om de volgende informatie aan ons te verstrekken:
  • Uw naam
  • (bij een zakelijke vraag) de bedrijfsnaam
  • Het (leverings)adres
  • Een zo duidelijk mogelijke omschrijving van uw klacht
  • Zoveel mogelijk relevante documenten (als bijlagen meesturen)
  • Uw telefoonnummer en de dagen en tijdstippen waarop u het beste bereikbaar bent (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00)

Deze informatie kunt u per e-mail sturen naar: klachten@energieplan.nl, of per post naar EnergiePlan, Lloydsweg 41, 9641 KJ Veendam. U kunt ons ook telefonisch bereiken met uw klacht via 085 00 43 475.

3. Is uw klacht niet naar tevredenheid opgelost?

Als u vindt dat Energieplan uw klacht niet naar tevredenheid heeft opgelost, dan kunt u voor klachten omtrent energie-gerelateerde zaken terecht bij de Geschillencommissie Energie.

4. Hebben wij uw klacht verholpen?

....