I.v.m. drukte kunnen momenteel geen nieuwe afspraken gemaakt worden

Direct contact?

085 00 434 75
info@energieplan.nl

Kantoortijden

maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
zaterdag & zondag gesloten

Gecertificeerde partner van Energieloket Groningen

Energieplan is een gecertificeerde partner van Energieloket Groningen. Het Energieloket is een startpunt vanuit de Groninger gemeenten voor al uw vragen over energie­besparingen in u woning en het opwekken van duurzame energie. Energieloket Groningen wordt ondersteund door de provincie.
EnergiePlan is partner van Energieloket Groningen

Energieloket Groningen

Wilt u betrouwbaar advies over uw woning en wilt u zich informeren over hoe u uw woning kunt verduur­zamen? Energieloket-groningen.nl is een website waar u informatie kunt vinden over isolatie, duurzame verwarming, zonnepanelen, lokale initiatieven, subsidie, financiën en duurzame activiteiten in uw gemeente.

Energieloket Groningen bestaat in opdracht van de Groninger gemeenten, met ondersteuning van de provincie Groningen. EnergiePlan is één van de gecertificeerde bedrijven die energiechecks uitvoeren voor woningen. Wij helpen bij het verduurzamen van uw woning en het strategisch gebruik maken van regelingen en subsidies.

Verduurzamingscheck voor uw woning?

Wilt u ook graag een verduurzamings­check doen voor uw woning? U kunt ten alle tijden contact opnemen met EnergiePlan om een afspraak te maken.

Veendam, 23 april 2021