I.v.m. drukte kunnen momenteel geen nieuwe afspraken gemaakt worden

Direct contact?

085 00 434 75
info@energieplan.nl

Kantoortijden

maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
zaterdag & zondag gesloten

CIRE keurmerk

EnergiePlan is sinds 2021 een geverifieerd CIRE-intermediair. Hierdoor is EnergiePlan transparant bij het geven van energie­adviezen. Het doel van CIRE is het vergroten van de transparantie op de markt en daarmee het vertrouwen in de markt te vergroten

CIRE

CIRE staat voor Centraal Intermediair Register Energiemarkt. Zoals de naam al zegt is CIRE een register. In dit register worden intermediairs geregistreerd die transparant zijn bij het verkopen van energiecontracten. Om te mogen intreden tot het register gaat er eerst een verificatie­onderzoek van start. Indien de intermediair, oftewel de bemiddelaar, op basis van het onderzoek de status Verified krijgt, mag deze het CIRE-keurmerk voeren. De geregistreerde CIRE-intermediairs zijn gebonden aan de CIRE-gedragscodes, hierin worden regels gesteld over gedragscodes en het afsluiten van energiecontracten.

Waarom CIRE?

EnergiePlan is CIRE Verfified

EnergiePlan is aangesloten bij CIRE omdat wij tegen oneerlijke verkoopmethodes zijn. Wij zijn opzoek naar echte duurzame relaties en doen er alles aan om u als tevreden klant te behouden.

Daarnaast is er bij CIRE onafhankelijk toezicht op de naleving van de gedragscodes. Het is dus voor iedereen mogelijk om een overtreding van het CIRE-gedragscode door geregistreerde Intermediairs te melden. De Algemene Voorwaarden voor Intermediairs kunt u vinden op de CIRE-webpagina.

Veendam, 30 maart 2021